About Supporters Community

2. University of Tsukuba Supporters Community

It’s our great pleasure to welcome you to the University of Tsukuba Supporters Community, a social networking service (SNS) to strengthen a bond between members of the University of Tsukuba. Here you can communicate with current/former faculty, staff and students. We hope that the community will serve as a platform to exchange ideas and information beyond generations and national borders.

Lifelong Email Service

The University of Tsukuba Supporters Community provides a free email service based on G Suite for Education by Google Inc. You can get a free email address by creating an account for the SNS. A current faculty, staff or student can continue using his/her Lifelong Email address even after leaving or finishing our university.