Email Newsletter

2. Email Newsletter

“Pedejournal” will remind you of fresh breeze of Tsukuba, delivering the latest news from current students.

The email newsletter is issued quarterly by the Pedejournal editorial working group mainly consisting of student volunteers.

※Click the image to enlarge.

Please contact the Office of Development and subscribe to the email newsletter.

Past issues are available at the community of the SNS (University of Tsukuba Email Newsletter “Pedejournal”).